Elite Sport

Elite Sport keepershandschoenen kopen

Iedereen die het afgelopen seizoen ergens onder de lat heeft gestaan, moet zijn opgevallen dat het logo van Elite steeds vaker zichtbaar is op de Nederlandse velden. Iedereen is lovend enthousiast over de modellen van de Elite keepershandschoenen. Ook steeds meer profkeepers laten een sponsorcontract van Uhlsport of Adidas links liggen om te gaan keepen met keepershandschoenen van Elite SportHoe komt het toch dat Elite Sport zo populair is? Wij hebben het antwoord!

elite.keepershandschoenen.kopen

De grip

Het allerbelangrijkste van een keepershandschoen is natuurlijk of je er ballen mee kunt vastpakken, ook als het regent (hiervoor heb je aqua keepershandschoenen nodig). Elite heeft Control latex (duurzaam, gaat niet snel kapot) en Contact latex (hiermee heb je een supergrip). Het is altijd aan te raden om 2 paar keepershandschoenen te hebben. De Control latex (bijvoorbeeld de Elite Black Solo) is ideaal voor trainingen en de Contact latex (bijvoorbeeld de Elite Black Panther) is weer beter geschikt voor wedstrijden.

Duurzaamheid

Het tweede punt waar het Israëlische keepersmerk in uitblinkt is de duurzaamheid van de voetbalhandschoenen. Bij goed gebruik gaan ze gewoon niet snel kapot. Lees hier hoe je goed om moet gaan met handschoenen. Het gedeelte waar je contact mee maakt met de bal (latex/foam) bestaat uit zacht materiaal dat heel gevoelig is en snel kapot kan gaan. Probeer ten alle tijden contact met de faam en de grond te voorkomen. Zorg er ook altijd voor dat de latex licht vochtig is. Hierdoor is de grip beter en gaat deze snel kapot. Een belangrijk weetje. Keepershandschoenen gaan niet kapot door het tegenhouden van ballen, maar door slecht onderhoud en het afzetten met platte hand op (kunst)gras. De Elite Ignis is een model die lang meegaat en niet snel kapot gaat.

Bezoek een keeperswinkel

Wil je voor de eerste keer keepershandschoenen kopen? En weet je er nog niet veel van af. Dan is het raadzaam om een keeperswinkel binnen te stappen. In Breda heb je de winkel ‘KeepersTalent‘ waar de medewerkers veel kennis hebben en ontzettend behulpzaam zijn. Sommige handschoenen vallen kleiner dan gemiddeld dus de kans is redelijk groot dat je de eerste keer een verkeerde maat besteld. In de winkel heb je dit probleem niet. Klik hier voor meer informatie over de keeperswinkel uit Breda.

Elite Rainbow

De Elite Rainbow is een handschoen die in Juni 2020 op de Nederlandse markt komt. Rainbow is een ander woord voor regenboog. Ze hebben dit model de Rainbow genoemd omdat deze keepershandschoenen veel kleuren bezit. De polsband is flexibel en stevig en de grip is uitstekend. Ook bij regenachtige omstandigheden. De neopreen zorgt voor optimale beweeglijkheid. Voor €90 bent u eigenaar van dit model. Als je gaat shoppen op KeepersTalent.nl en de code 101010 gebruikt, krijg je nog eens 10% korting op de laatste prijs van Nederland en het is hier ook nog eens mogelijkheid om achteraf te betalen.

elite.rainbow
elite.rainbow