Nieuwe Keepershandschoenen kopen

Bij de aanschaf van nieuwe keepershandschoenen moet je jezelf een aantal vragen stellen. Hoeveel geld wil ik uitgeven aan de handschoenen? Wil ik voetbalhandschoenen met of zonder vingerbescherming. Wil ik een bepaalde type vinger (Rolvinger, Negative cut of platte vingers.) Heb ik een voorkeur voor een bepaalde kleur. Het is natuurlijk leuk als je keepershandschoenen en voetbalschoenen een beetje matchen met je keeperstenue. En wil ik keepershandschoenen die lang mee gaan, of een goede grip hebben, of beide?

Sells.wa.keepershandschoenen
Sells.wa.keepershandschoenen

Sells WA Keepershandschoenen

Sells, het engelse keepersmerk dat bekent staat om zijn dikke foamlaag. Gaat in Mei 2019 de Nederlandse markt veroveren met een nieuwe lijn genaamd WA. Adam Sells (oprichter) en Walter Schuurman (accountmanager Benelux van Sells) hebben de handen ineen geslagen en samen 8 splinternieuwe modellen ontwikkeld en geproduceerd in Hongarije. Bijna alle keepershandschoenen worden geproduceerd in Pakistan maar voor Sells is alleen het beste van het beste goed genoeg. Ook zijn de prijzen van de nieuwe collectie aan de sportieve kant. Voor €60 kan je al een goede Sells keepershandschoen kopen op KeepersTalent.nl

 

Elite Keepershandschoenen 2019

Eind Mei 2019 is nieuwe collectie van Elite Sport verschenen op de Europese markt. De verwachtingen zijn net zoals ieder jaar hoog gespannen. Gaat het Elite Sport lukken om de keepershandschoenen nog mooier/beter te maken dan de voorgaande jaren. Dit zijn de vragen die keepers elkaar stellen. De Elite Neo Black is in Februari 2019 uitgekomen en de meeste keepers die met Elite keepershandschoenen spelen zijn er ontzettend blij mee. De pasvorm is formidabel en de grip is zeer goed. De bal blijft gewoon plakkan aan de latex van de keepershandschoen. De Keepershandschoen die bij keepersTalent.nl €120 kost, is aan de dure kant, maar 100% zijn geld waard. Het fijne van dit model is dat de levensduur ook optimaal is. Als je deze keepershandschoen koopt, kun je er als je er goed mee omgaat, een heel seizoen mee keepen.

Heb je nog keepersvragen. Pak dan je telefoon en bel Glenn van Peer 0612936890 van KeepersTalent.nl. Hij helpt je graag met al je vragen

The One Glove keepershandschoenen

The One Glove, het Engelse keepersmerk dat bekend staat om zijn mooie modellen en uitstekende contact latex. De Nebula (zie foto hieronder) beschikt over contact latex waardoor de bal eenvoudig blijft plakken aan de handschoen. Hierdoor is het vangen van de bal een fluitje van een cent, ook voor de beginnende doelman. De keepershandschoen is negatief gestikt. Dit houdt in dat de naden naar binnen zijn gestikt en dat je pasvorm iets strakker is als bij keepershandschoenen met platte vingers.

The One Glove keepershandschoenen bestellen doe je bij KeepershandschoenenKopen.nl

Elite Sport, best verkochte keepersmerk van Nederland

Sinds 2018 zijn keepershandschoenen van Elite Sport het meeste verkochte keepersmerk van Nederland. Waarom zijn de Elite Sport handschoenen zo populair en vliegen ze over de toonbank in Nederland? Wij hebben op deze vraag het antwoord.

  1. Design. De handschoenen van Elite zien er altijd spectaculair uit.
  2. Duurzaam. Bij goed gebruik gaan de keepershandschoenen NIET snel kapot.
  3. Grip. Als je de keepershandschoenen licht vochtig maakt. Is de grip fenomenaal.

Bij KeepershandschoenenKopen.nl/Elite hebben ze het gehele assortiment van Elite Sport verkrijgbaar, tegen de laagste prijs van Nederland. Voor 23:59u besteld, volgende werkdag al in huis. Dat is pas service! Niet tevreden, retourneren is altijd gratis en je kunt met Klarna ook nog eens achteraf betalen. SERVICE schrijven wij met hoofdletters en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Zomer 2020

In de zomer van 2020 komt Elite Sport met een aantal gruwelijke modellen. De Elite Vipera is veelbelovend en vele mensen hebben nu al hun handschoenen besteld, terwijl ze pas over enkele maanden uitkomen. De vingers voelen hetzelfde als de Elite Neo White en de grip kun je vergelijken met de Black Solo. Dit model gaat €90 kosten en duizenden keepers gaan hier in het seizoen 2020-2021 mee keepen. Dat is 100% zeker.

Elite.Sport.Vipera.
Elite Vipera